среда, 2. новембар 2016.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ:Покренута је петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива за забрану НВО које финансирају Сорош и ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ

 


"НАРОДНА ЈАКА СРБИЈА" поднела је данас 02. новембра 2016 год. у 11 часова у складу са законом ,
предлог о изменама и допунама закона СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ у којој захтева да у скупштинску процедуру уђе расправа о забрани НВО које пропагирају сепаратизам,баве се политичким деловањем против националних интереса Републике Србије а притом се финансирају од страних донатора са више од 50% свог буџета .
Уз предлог о измени и допуни закона , најављена је и  петиција "НУЛТА ТОЛЕРАНЦИЈА" Народна иницијатива у којој је потребно сакупити више од 30.000 потписа да би предлог ушао у скупштинску процедуру.

СМАТРАМО ДА НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ ДЕЛУЈЕ ВЕЛИКИ БРОЈ УДРУЖЕЊА КАКО ДОМАЋИХ ТАКО И СТРАНИХ КОЈИ ИТЕКАКО ПРОПАГИРАЈУ СТАВОВЕ СУПРОТНЕ НАЦИОНАЛНОМ ИНТЕРЕСУ НАШЕ ДРЖАВЕ.
ПОСТАВЉА СЕ ПИТАЊЕ О ИНТЕРЕСИМА И ЦИЉЕВИМА  ТАКВИХ УДРУЖЕЊА КОЈА СЕ СВЕ ВИШЕ ДЕКЛАРИШУ КАО НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ . ИСТОРИЈА НАМ ЈЕ ПОКАЗАЛА ДА ВЕЋИНА ЗАКВИХ НВО ЗАРАД  НОВЦА КОЈИ ДОБИЈАЈУ ВЕЛИЧАЈУ СВОГ ИПЛАТИОЦА И ПРОПАГИРАЈУ ЊЕГОВЕ ИДЕЈЕ ,НЕ ОБАЗИРУЈУЋИ СЕ ПРЕ СВЕГА НА НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕС, НЕГО ИСТИ ПОДРИВАЈУ И УРУШАВАЈУ ЗАЛАЖУЋИ СЕ ЗА ИДЕЈЕ КОЈЕ СУ КОНТРАПРОДУКТИВНЕ  КАКО ЗА ДРЖАВУ СРБИЈУ ТАКО И ЗА ЊЕНЕ ГРАЂАНЕ.
СМАТРАМО ДА СЕ ТАКВИМ ОРГАНИЗАЦИЈАМА МОРА ЗАБРАНИТИ ДЕЛОВАЊЕ КОЈЕ ЈЕ СУПРОТНО ИНТЕРЕСИМА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.



Овим чином учињен је први корак у сложеној процедури за строгу контролу и забрану НВО посредством  народне иницијативе што је први пут у историји Србије. 

Документа за потписивање петиције преузмите овде и са унетим подацима пошаљите нам на адресу или скенирано на емаил : (испод слике)


        Narodna Jaka Srbija 

Све информације на контакт телефон централе Јаке Србије
Обратите се маил поруком да вам пошаљемо документ за прикупљање потписа 

email: jakasrbija.info@gmail.com


СОРОШ И ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ ФИНАНСИРАЈУ ХАОС У СРБИЈИ


КРОЗ СВОЈЕ ПРОЈЕКТЕ
-АМЕРИЧКА НАЦИОНАЛНА ЗАДУЖБИНА ЗА ДЕМОКРАТИЈУ(НЕД)
-ИНСТИТУТ ЗА ОТВОРЕНО ДРУШТВО ,ЧИЈИ ЈЕ ОСНИВАЧ ЏОРЏ СОРОШ
-САВЕТ ЕВРОПЕ,ШВЕДСКА МЕЂУНАРОДНА АГЕНЦИЈА ЗА РАЗВОЈ И  САРАДЊУ (СИДА)
-ШВЕДСКИ ХЕЛСИНШКИ КОМИТЕТ ЗА ЉУДСКА ПРАВА (СХЦ)итд.
ФИНАНСИЈСКИ ПОДРЖАВАЈУ УМЕТНИЧКЕ ПОКРЕТЕ,ОПОЗИЦИОНЕ ПОЛИТИЧКЕ ПАРТИЈЕ,МЕДИЈЕ И НАВОДНЕ "ХУМАНИТАРНЕ" НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ У НАШОЈ ДРЖАВИ. 
У СРБИЈИ ПОСТОЈИ НЕКОЛИКО ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ СУ ВЕЋ ПОЗНАТЕ ШИРОЈ ЈАВНОСТИ И КОЈЕ ДЕЈСТВУЈУ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ:НАТАША КАНДИЋ(ФОНД ЗА ХУМАНИТАРНО ПРАВО),СОЊА БИСЕРКО(ХЕЛСИШКИ ОДБОР ЗА ЉУДСКА ПРАВА У СРБИЈИ),ЈЕЛЕНА МИЛИЋ(ЦЕНТАР ЗА ЕВРОАТЛАНСКЕ СТУДИЈЕ ЦЕАС),СТАША ЗАЈОВИЋ(ЖЕНЕ У ЦРНОМ)... У МНОГО ДРУГИХ ЗА КОЈЕ СРПСКА ЈАВНОСТ ЈОШ НИЈЕ УПОЗНАТА А ЗА КОЈЕ ПОСЛЕДЊУ РЕЧ И МОГУЋУ ОСУДУ ТРЕБА ДА ДОНЕСЕ УСТАВНИ СУД РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.


САДА ЈЕ ТРЕНУТАК ДА ГРАЂАНИ СРБИЈЕ ВИШЕ НЕ ГЛЕДАЈУ НА СТРАНАЧКО ОПРЕДЕЉЕЊЕ И ПРИПАДНОСТ ПАРТИЈАМА

САДА ЈЕ ТРЕНУТАК УДРУЖИВАЊА ДА ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА И ЈЕДИНСТВОМ ,СТАНЕМО НА ПУТ СОРОШЕВИМ И ЗАПАДЊАЧКИМ МАРИОНЕТАМА У УНИШТЕЊУ СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ БИЋА .
МИ НЕСТАЈЕМО КАО НАЦИЈА  И УМИРЕМО КАО НАРОД  И МОРАМО ДА  САЧУВАМО ДРЖАВУ КОЈУ НАМ УЗ ПОМОЋ ДОМАЋИХ ИЗДАЈНИКА УНИШТАВАЈУ ЗАПАДНИ ЦЕНТРИ МОЋИ .

Буди се опет национална свест о нашем опстанку као нацији...
Буди се здрав разум и поимање ситуације која нас води директно у амбис!!!


Ово није време за тишину!!!
Ово је време за револуцију!!!

Председник
Народна Јака Србија
Игор Д. Јакшић

1 коментар:

Unknown је рекао...

немам скенер и штампач а желео бих да потпишем петицију

Најчитанији пост

ЈАКА СРБИЈА-Српска племићка породица Јакшић “Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске породицe Јакшић”

“Иван IV Грозни, први Pуски цар,потомaк српске светородне породицe Јакшић” Руски форензичари су пре неколико година успели да реконст...